aktualności i wydarzenia
2019-09-30
Jesień to raczej chłodniejsza pora roku i bardzo często rezygnujemy z jedzenia lodów z obawy na przeziębienie. Oczywiście, jedzenie lodów w deszcz czy mróż na świeżym powietrzu nie każdemu może służyć, ale zjedzenie lodowego deseru w restauracji, raczej nikomu nie zaszkodzi. Dlatego ...
więcej»
2019-08-29
Polewa zastygająca to nieodzowny składnik deseru lodowego. Większość z miłośników lodów nie wyobraża sobie zjeść loda bez dodatku polewy zastygającej czy jak w przypadku dzieci - posypki strzalającej.
Nasza polewa zastygająca polana na loda tworzy cienką, chrupiącą warstwę cze...
więcej»
2019-07-29
Koncentrat proszku gofrowego to gotowa mieszanka ciasta gofrowego z którego otrzymamy chrupiące gofry o złocistym kolorze oraz doskonałym kształcie. Jeśli robili Państwo gofry samemu w domu, to wiedzą, jak bardzo dużo zależy od dobrego ciasta. Bowiem odpowiednie ciasto i dobra gofrownica p...
więcej»