+48 91 577 03 21

aktualności i wydarzenia


2018-09-28

Czy można jeść lody poza sezonem?


Poza sezonem sprzedaż lodów maleje, ale nie zamyka się całkowicie. Okazuje się, że rodzinne i tradycyjne wytwórnie lodów radzą sobie bardzo dobrze nawet poza wakacjami. To dobrze. Dzięki temu wzrasta konkurencja, a tym samym podnosi się jakość polecanego produktu. Czy jedzenie lodó...  więcej»

2018-09-24

Owoce w roli głównej


Nasza produkcja koncentratów do lodów w proszku opiera się na stosowaniu naturalnych składników. Staramy się, aby nasze smaki były wyjątkowe i kojarzyły się naszym klientom z wakacjami i słońcem. Ostatni nasz nowy smak marakui i mango wprowadzi Państwa wyobraźnie do krajów egzotycznyc...  więcej»

2018-09-19

Kompleksowa oferta dla lodziarni


Jesień w natarciu, ale jedzenie lodów trwa w najlepsze. Bowiem nasze lody Alaska mogą Państwo smakować w wielu punktach gastronomicznych, lodziarniach i restauracjach w naszym kraju. Nad morzem trudno kupić loda w budce, ale w lokalach owszem. Coraz też częściej nadmorskie lodziarnie nie za...  więcej»